2015. október 26., hétfő

Royalty Line porszívó - Jelenlegi ára: 23 990 Ft


Royalty Line porszívó
Szeretnél megválni régi, robosztus porszívódtól, amely már csak fogja a port? Helyette egy olyan minőségi eszközre vágysz, amellyel élmény a takarítás?
Ha ebben a cipőben jársz, itt az ideje váltani! A Royalty Line porszívó tökéletes alternatívája a hagyományos készülékeknek. Nem csak, hogy kényelmesebb használni, de sokkal hatékonyabban is takarít a nagy szívóerőt kifejtő 2000 wattos motornak és a precíz legtisztító szűrőnek köszönhetően.
A hagyományos porszívók felszívják a koszt és a poratkákat, ezek átmennek a porzsákon, miközben a zsák megszűri egy részüket. Ami átjut a zsákon, azt a készülék visszafújja a szoba levegőjébe (pl. nagyon finom porokat, polleneket). A levegőt a por mikro részecskéitől is megtisztító szűrőnek köszönhetően, ezek a porszemcsék nem kerülnek vissza a levegőbe, a Royalty Line porszívó csak tiszta, m! egszűrt levegőt fúj ki magából.
 
A porszívó tartozékai lehetővé teszik, hogy az egész lakás hibátlanul, pormentesen ragyogjon. Erről gondoskodik az állítható (sima vagy kefesoros), 360°-ban forgatható görgős szívófej, amellyel a padlót, csempét, de bármilyen szőnyeget is újjá varázsolhatsz. Az egymásba illeszthető fémcsövek hossza együtt 85 cm, így akár a plafont is eléred velük. A porszívó kerekei nem ismernek akadályt a lakásban, könnyedén gurul, amerre akarod. A kisméretű szívófej mellett további tartozékokat találsz a készülék felnyitható teteje alatt (2 db kefe), amelyekkel tökéletes eredményt érhetsz el a takarításban. A szívóerőt egy mozdulattal állíthatod a sebességszabályozó tekerésével.
A készüléket többször használatos textil porzsákkal szerelték fel, így mikor megtelik, csak ürítsd ki és helyezd vissza a porszívóba. Előnye, hogy sokáig n! em kell foglalkoznod vele, nem kell cserélgetni, új zsáko! kat venni.
 
Tulajdonságok:
- 2000 W teljesítményű motor - nagy szívóerő
- Tekerhető sebességszabályozó
- 1 kisméretű szívófej és 2 féle kefe tartozék
- 85 cm (dupla)csőhossz
- Állítható (padló vagy szőnyeg), 360°-ban forgatható görgős szívófej
- Légtisztító mikroszűrő
- Többször használatos textil porzsák
- Névleges kimenő teljesítmény: 1200 W
- Feszültség: 220-240 V
- Frekvencia: 50-60 Hz
 
Eredeti ár: 39 990 Ft
Akciós ár:
23 990 Ft


Jelenlegi ára: 23 990 Ft
Az aukció vége: 2015-11-16 14:29 . Royalty Line porszívó - Jelenlegi ára: 23 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése